ÍRJON EGY PRÓBAVIZSGÁT

Érdekli hogyan néz ki az ACCA minősítő vizsga?

Használja ki a lehetőséget és végezze el az ingyenes próbavizsgát. 

Érdekel a Tiszta Teszt Iratkozzon fel az ACCA-ra

Elegendő, ha megadja az érvényes e-mail címét és mi elküldjük Önnek a próbavizsga mintát. Sok szerencsét!

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az ACCA személyes adatait iparági hírekkel, eseményekkel, karrier tanácsadással és egyéb releváns információkkal kapcsolatos tájékoztatás céljából kezelje. Személyes adatait bármikor frissítheti, vagy visszavonhatja az adatkezeléshez adott hozzájárulását, ha kapcsolatba lép velünk.

Az ACCA az Ön által közölt adatokat megadott információkat megoszthatja beszállító partnerekkel partnereivel és könyvvizsgálókkal. Az űrlap kitöltésével a nem brit az Egyesült Királyságon kívüli lakosok tudomásul veszik, hogy az általuk megadott információkat az ACCA fő információs rendszerei az Egyesült Királyságban és az EU-ban tárolják, és azok a lakóhelyük szerinti ország helyi ACCA irodái számára hozzáférhetővé válhatnak. Az ACCA az Egyesült Királyságban és az EU-ban kezeli az információkat, de tevékenysége és szolgáltatásnyújtása keretében az adatokat az Egyesült Királyságon és az EU-n kívülre is továbbíthatja.

Személyes adatainak kezelésére vonatkozó további információkért tekintse meg adatvédelmi nyilatkozatunkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba a privacy@accaglobal.com e-mail címen.