Sfaturi de cariera in Finante-Contabilitate de la Directori Financiari - seminarii online

 

Descopera parcursul profesional si recomandarile pentru o cariera de succes in Finante-Contabilitate de la doi membri ACCA de top.

Valentin Budeş, CFO Medicover Romania

Valentin Budeş are o experienta de 11 ani in domeniul financiar si a absolvit ASE, ACCA si CRMA.

De aproape 2 ani este CFO (Chief Financial Officer) la Medicover.

Valentin a avut o evoluție profesională rapidă și sănătoasă, care i-a oferit experiențe complexe, care au contribuit la evoluția lui personală și profesională. Deși tot timpul foarte tânar pentru fiecare poziție pe care a deținut-o, Valentin a reușit să confirme încrederea și să depășească așteptările.

Sfatul lui Valentin pentru tinerii pasionați de cifre și viitorii absolvenți ‘’Să facă totul intens pentru că atunci când pui suflet și ai un scop, cineva inteligent te va remarca și te va susține în drumul tău către ceea ce ți-ai propus.’’

Pe Valentin Budeș îl inspiră toți oamenii care au îndrăznit să își depășească limitele și condiția indiferent de domeniul în care activează și crede că o persoană de succes este accea care poate să aducă un impact pozitiv în viețile oamenilor: ‘’Să reușesc să fac ceva care să conteze pentru cei din jur, fie ei acționari, colegi, prieteni sau familie. Să observ că lumea este fericită să mă aibă aproape.’’

Daniela Vasilescu, Head of Finance and Operations, SGEBS

Daniela este un profesionist in domeniul financiar cu o cariera de peste 25 de ani. Peste 13 ani au fost petrecuti la conducerea departamentelor financiare ale unor companii romanesti sau birourile unor multinationale din Romania din industrii variate precum: Pharma, Publicitate, FMCG si consultanta.

In 2006 s-a alaturat unei industrii emergente in Romania, cea de Business Process Management, in pozitia de Global Operations Leader pentru un jucator major din industria BPO. Tot in aceasta perioada a fost si membru fondator al Asociatiei Industriei BPO din Romania (ABSL Romania) pentru a sustine cresterea si maturizarea unei industrii care astazi numara aproape 120.000 job-uri la nivel national.

In 2003 a fost printre primii 100 de romani care au obtinut o certificare ACCA. In prezent continua sa recomande tinerilor sa obtina certificarile ACCA deoarece reprezinta un suport foarte bun pentru dezvoltarea unei cariere de top in Finante-Contabilitate.

Daniela conduce in prezent Operatiunile Financiare din cadrul European Business Services Center of Societe Generale.

 

Rezerva-ti locul la un seminar online acum

Completeaza formularul de mai jos si afla recomandarile a doi directori financiari pentru o cariera de top.

Seminariile online sunt gratuite si accesul se face de la orice dispozitiv conectat la internet.